Tonttien ja pihojen puunkaato Uudellamaalla

Onko pihassasi puu, josta haluaisit eroon? Teemme tonttien ja pihojen puunkaadot turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Palvelemme asiakkaita Uudenmaalla, kuten Nurmijärvellä, Klaukkalassa, Tuusulassa ja pääkaupunkiseudulla.

Jos pihassa ei ole tilaa kaataa puuta kokonaisena, teemme puunkaadon pätkimällä. Ammattimies kiipeää puuhun ja karsii oksat ylöspäin mennessä, minkä jälkeen hän laskee oksat alas ja katkaisee rungon ylhäältä päin sopivissa pätkissä. Meiltä onnistuvat myös ongelmapuiden kaadot.

Puun poiskuljetus ja kantojen poisto

Kaadetut rungot ja oksat kuljetetaan tarvittaessa pois tai tehdään asiakkaalle valmiiksi klapeiksi. Tarvittaessa myös kannot poistetaan jyrsinkoneella.

Maksuton hinta-arvio Uudellamaalla

Vahinkojen varalta yrityksellämme on vastuuvakuutus. Tarjoamme maksuttoman hinta-arvioinnin Uudellamaalla. Voit saada työn osuudesta kotitalousvähennystä, josta voit lukea lisää Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 13Jaa

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Marapi
Raiskionpolku 33
01900 NURMIJÄRVI

Y-tunnus: 20419247
Puh: 050 551 2127

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Marapi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.